Zo creëer je een warm welkom in de hal

Samenvatting Artikel

Hal

Een warm welkom in de hal creëren? Lees onze tips

Wil je een warm welkom in de hal creëren? Een eerste indruk maak je maar een keer en dat geldt ook zeker voor jouw woning. De hal is het eerste wat gasten zullen zien als ze jouw woning betreden. Daarom is het juist belangrijk om te zorgen voor een warm welkom in de hal. Wij vertellen je in dit artikel met welke producten je precies voor een warm welkom in de hal kunt zorgen. Lees snel verder voor meer informatie en ga meteen aan de slag.

Hang een stijlvolle spiegel op

Hang voor een warm welkom een stijlvolle spiegel op in de hal. Ga je de deur uit, dan wil je vooraf vast nog even zien of je haar nog wel goed zit. Een spiegel in de hal is dan wel zo handig. Ook zorgt een spiegel voor meer ruimtelijkheid. Hierdoor oogt de hal groter, wat ook je gasten op zal vallen. Koop een prachtige lange spiegel of ga juist voor een groot rond model. Je kunt hieronder nog een plankje zetten voor accessoires, waar je bijvoorbeeld een klein vaasje met droogbloemen kunt plaatsen. 

Kies voor sfeervolle verlichting

Denk ook eens na over je verlichting. Hier kan je namelijk een warm welkom mee creëeren. Het liefst wil je zoveel mogelijk natuurlijk licht in de hal hebben, maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Hang goede verlichting op, zoals een plafond- of hanglamp en vergeet niet om een goede wandlamp te plaatsen. Tegenwoordig heb je de keuze uit vele soorten stijlvolle verlichting. Bekijk eens wat interieur webshops en ga voor echte eyecatchers.

Plaats mooie decoratie

In je woning zet je decoratie neer, dus waarom ook niet in de hal? Hiermee kun je het erg gezellig maken en jouw gasten een warm welkom bieden. Zorg ervoor dat je enkele grote items plaatst, zodat de ruimte goed tot zijn recht komt. Denk aan een groot vloerkleed of een grotere bloempot met een prachtige plant. Vervolgens kun je je ruimte aankleden met diverse accessoires, zoals vazen, fotolijstjes, geurstokjes, enzovoort. Ook een bankje in de hal kan erg leuk zijn, mits je hier de ruimte voor hebt. Hierop kun je ook eenvoudig je schoenen aantrekken. 

Zorg voor voldoende opbergruimte

Zorg ervoor dat je voldoende opbergruimte hebt. Denk aan opbergruimte voor kleding zoals jassen, tassen en sjaals, maar ook opbergruimte voor je post en sleutels. Als je hal opgeruimd is, is dat een erg fijne binnenkomer voor zowel jou als je gasten. 

Gebruik lichte  kleuren

Nog even over het kleurgebruik in de hal: wij raden hiervoor lichte kleuren aan. De hal is vaak een kleine ruimte, waardoor lichte kleuren het beste tot hun recht komen. Zorg er wel voor dat de kleuren een warme ondertoon hebben. Mocht je juist een grote hal hebben, dan kun je het beste voor donkere kleuren kiezen om een warm welkom te creëren. Het is wel belangrijk dat de hal verbonden blijft met de rest van de kamers in huis. Je kunt het beste dan ook rekening houden met de rest van jouw inrichting om van daaruit aan de slag te gaan met de hal.

Wij wensen je veel succes met het creëren van een warm welkom in de hal.

Home page image 02
Très Jolie Wonen

Hét platform voor wooninspiratie

Recente blog artikelen

Het hergebruiken van houten schuttingen
Heb je een oude houten schutting? In dit artikel lees je alles over het hergebruiken van een oude schutting. Dit hout kun je namelijk gewoon nog gebruiken.
Hoe mix en match je een zwart vloerkleed?
Heb je een zwart vloerkleed? Dan wil je deze natuurlijk leuk mogelijk mixen in je interieur. In dit artikel lees je alles over hoe je een zwart vloerkleed mixt en matcht.

Explore