Houten wanddecoratie

Samenvatting Artikel

houten wanddecoratie

Hoe kun je je woning op een unieke wijze inrichten zodat je niet zo’n cliché woonkamer krijgt? Wij hebben het antwoord voor je! Je kunt je woonkamer namelijk onderscheiden door te kiezen voor houten wanddecoratie. Dit is een unieke manier om je huis meer sfeer te geven. 

Het is vooral slim om te kiezen voor houten wanddecoratie als je gaat verhuizen, want dan kun je het kunstwerk makkelijk bevestigen. Uiteraard kun je ook in een bestaande woning houten wanddecoratie plaatsen. Later lees je in dit artikel waarom houten wanddecoratie voor elk huis geschikt is. 

Hopelijk ben je al enthousiast over houten wanddecoratie. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan is dat waarschijnlijk wel zo na het lezen van dit artikel. 

Wat is houten wanddecoratie 

Houten wanddecoratie is een zeer breed begrip waar veel meubels en accessoires onder vallen. Denk bijvoorbeeld aan een boekenkast, een spiegel of een kunstwerk. Wat maakt deze voorwerpen nu precies houten wanddecoratie?

Deze voorwerpen worden houten wanddecoratie wanneer ze met de hand van speciaal hout worden gemaakt. Overigens hoeft er niet alleen hout te worden gebruikt, er kunnen veel meer materialen in houten wanddecoratie worden verwerkt. Zo worden er ook verschillende metalen gebruikt om de kunstwerken extra te versieren. 

Met houten wanddecoratie maak je een goede indruk op je gasten. Je woonkamer zal er namelijk aantrekkelijker uitzien, maar ook bedrijven hebben baat bij houten wanddecoratie. Zo kun je bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf als 3D wanddecoratie laten uitvoeren en deze in de vergaderruimte ophangen. 

Houten wanddecoratie op maat 

In de introductie hebben we al even kort uitgelicht dat houten wanddecoratie in vrijwel elke woning past. Hier is een goede reden voor. Houten wanddecoratie wordt namelijk op maat gemaakt. Dit betekent dat er altijd rekening wordt gehouden met de beschikbare ruimte in je woning of bedrijf. 

Je hoeft alleen de maten van de beschikbare ruimte door te geven. Vervolgens gaat de vakman met deze gegevens aan de slag en een mooi kunstwerk voor je maken. Of het nu gaat om een heel kleine ruimte of echt een leemte in een nieuwe bouwplaats, houten wanddecoratie past op iedere plek. 

Bovendien wordt er altijd gegarandeerd kwaliteit geleverd, want alle elementen worden met de hand gemaakt. Het is dus echt een stukje kunst dat tot stand komt. 

Soorten houten wanddecoratie 

Houten wanddecoratie past in veel interieurstijlen. Vooral in moderne stijlen komt houten wanddecoratie goed tot zijn recht. Moderne stijlen maken namelijk veel gebruik van natuurlijke elementen, hout is natuurlijk hét perfecte voorbeeld hiervan. Met houten wanddecoratie haal je eenvoudig de natuur in huis. 

Wij hebben een paar leuke suggesties voor je als je op zoek bent naar verschillende soorten houten wanddecoratie. Je kunt bijvoorbeeld een wereldkaart helemaal van hout laten maken en deze aan de muur ophangen. Verder kun je ook ook bijvoorbeeld kiezen voor het logo van jouw bedrijf als houten wanddecoratie.

Houten wanddecoratie voegt meer sfeer aan je woning toe en is een waar kunstwerk waar iedereen van onder de indruk raakt. 

Home page image 02
Très Jolie Wonen

Hét platform voor wooninspiratie

Recente blog artikelen

Het hergebruiken van houten schuttingen
Heb je een oude houten schutting? In dit artikel lees je alles over het hergebruiken van een oude schutting. Dit hout kun je namelijk gewoon nog gebruiken.
Hoe mix en match je een zwart vloerkleed?
Heb je een zwart vloerkleed? Dan wil je deze natuurlijk leuk mogelijk mixen in je interieur. In dit artikel lees je alles over hoe je een zwart vloerkleed mixt en matcht.

Explore