De soorten wanddecoratie

Samenvatting Artikel

Wanddecoratie 01

Dit zijn de verschillende soorten wanddecoratie

Wanddecoratie kopen en ben je benieuwd welke verschillende soorten wanddecoratie er zijn? Met wanddecoratie kun je jouw interieur van meer sfeer voorzien. Je kunt ermee laten zien wie jij bent en wat jouw stijl is. Er zijn diverse soorten wanddecoratie die je kunt toepassen. Zo is houten wanddecoratie op dit moment een echte trend. Wij vertellen je meer over de verschillende soorten wanddecoratie. Lees snel verder! 

Houten wanddecoratie

Houten wanddecoratie is erg populair. Hierbij kun je denken aan een houten wand in je slaapkamer, houten blokken in de woonkamer, wereldkaarten van hout of houten klokken.
Je kunt er ook voor kiezen om planten met hout te combineren. Zet een mooie kamerplant op een houten blok of hang een plant aan je houten muur. Dit is niet alleen erg sfeervol, maar je hebt er ook een mooie eyecatcher mee.

Verf en behang

Verf en behang zijn de perfecte manieren om je wand mee te decoreren. Qua verf heb je keuze uit diverse soorten kleuren. Kies voor een strakke basis of pak uit met een mooie kleur. Je kunt er ook voor kiezen slechts een wand in een bepaalde kleur te verven en de rest wit te houden. Behang biedt tevens vele mogelijkheden. Je kunt niet alleen een specifieke kleur behang kiezen, maar ook de keuze maken voor een leuk design. Er zijn tegenwoordig zoveel gave designs om uit te kiezen, dat je ongetwijfeld snel een passend.

Schilderijen

Wanddecoratie waar je een mooi statement mee kunt maken? Kies voor een schilderij. Er zijn schilderijen in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Voor elk budget is er wel iets moois. Het leuke aan een schilderij is dat je jouw ruimte hiermee echt af kunt maken. Je kunt voor elke stijl en iedere inrichting wel een geschikt schilderij vinden. Om echt iets unieks te hebben, is het ook een gave optie om een schilderij op maat te laten maken. Wat jij in huis hebt hangen, is dan iets wat niemand anders heeft. 

Muurstickers

Muurstickers worden steeds vaker als wanddecoratie gebruikt. Je kunt diverse soorten muurstickers kopen. Denk aan muurstickers van tropische planten, bloemen of dieren, maar ook stickers met teksten en citaten. Een groot voordeel van muurstickers als wanddecoratie, is dat je ze gemakkelijk kunt verwijderen zonder dat dit schade toebrengt aan de muur. Om de muurstickers te bevestigen, hoef je niet te boren. Je plakt ze gewoon op. Muurstickers zijn tevens ideaal voor kinderkamers. En als je kind er eenmaal op uitgekeken is, omdat hij/zij alweer wat ouder is, kun je er zo weer een andere muursticker op plakken. 

Foto’s

Foto’s als wanddecoratie? Dat is iets wat vaak voorkomt. Velen vinden het erg leuk om hun mooie herinneringen op de muur terug te zien. Maak een collage van foto’s en bevestig deze op de muur. Je kunt ook een touw of slinger met lichtjes boven je foto’s hangen, zodat deze mooi worden belicht.

Weet jij al voor welke soort wanddecoratie je gaat kiezen? 

Home page image 02
Très Jolie Wonen

Hét platform voor wooninspiratie

Recente blog artikelen

Het hergebruiken van houten schuttingen
Heb je een oude houten schutting? In dit artikel lees je alles over het hergebruiken van een oude schutting. Dit hout kun je namelijk gewoon nog gebruiken.
Hoe mix en match je een zwart vloerkleed?
Heb je een zwart vloerkleed? Dan wil je deze natuurlijk leuk mogelijk mixen in je interieur. In dit artikel lees je alles over hoe je een zwart vloerkleed mixt en matcht.

Explore