Vertel je verhaal met jouw interieur

Samenvatting Artikel

Vertel je verhaal met jouw interieur feature image 01

Zo kun je jouw verhaal vertellen via je interieur

Met je interieur jouw verhaal vertellen? Woondecoratie is onmisbaar in een woning. Met de juiste woondecoratie zorg je niet alleen voor veel sfeer in huis, maar kun je ook jouw persoonlijke verhaal vertellen. Maar hoe je dat precies, je verhaal vertellen met je interieur? Wij vertellen je in dit artikel hoe je jouw interieur een persoonlijke touch kunt geven. Lees snel verder voor meer informatie.

Het interieur: een weerspiegeling van wie jij bent

Je interieur is ook wel een weerspiegeling van wie jij bent. Veel mensen hebben bijvoorbeeld woondecoratie uit verschillende landen. Dit kan een land zijn waar die persoon vandaan komt of uit landen komen waar iemand graag op vakantie gaat. Via deze wijze heeft die persoon ook echt een verhaal bij het specifieke product. Vaak gaat het om producten die op de een of andere manier opvallend zijn en passen bij de persoon. 

Hoe personaliseer je jouw interieur?

Hoe kun je jouw interieur het beste personaliseren en daarmee jouw verhaal vertellen? Het beste kun je hier de tijd voor nemen. Je zal niet snel in een winkel of op een specifieke dag vinden wat precies bij jou past. Ga in elk geval niet voor interieur dat iedereen heeft. Dit geeft namelijk niet je persoonlijkheid weer. Het is makkelijk om volgens de laatste trends te leven, maar het is zonde als je na een aantal jaren alles weer weg wilt doen, omdat het niet meer in de mode is. Kies je voor spullen die bij jou passen, dan worden je producten automatisch tijdloos.

De praktische toepassing

Wat zeker niet mag ontbreken in je interieur is een uniek kleed. Hoe je daarmee een verhaal kunt vertellen? Denk bijvoorbeeld aan een kleed dat je van je opa en oma gekregen hebt en jarenlang bij hen thuis lag. Hier heb je specifieke herinneringen aan, wat betekent dat er een verhaal achter zit. Echter, het gaat niet alleen om oude spullen of spullen die eens van iemand anders waren. Je kunt ook producten kopen die echt bij jou passen. Stel dat je dol bent op de kleur goud, dan is het zeer leuk om meerdere gouden items in huis toe te passen.

Voeg meubels/interieurartikelen uit andere landen toe

Met je interieur een verhaal vertellen kun je, zoals we in het begin van dit artikel al vertelden, ook doen met meubels of interieurartikelen die je uit andere landen hebt gehaald. Reken maar dat je in andere landen vaak de mooiste dingen tegen zal komen. Ga je binnenkort op vakantie naar een ander land? Neem dan zeker iets mee voor in huis. Niet alleen heb je straks een leuk accessoire, maar ook iets waardoor je meteen weer terugdenkt aan die ene leuke vakantie zodra je het ziet. En dan komen er zeker herinneringen naar boven.

Wil jij met je interieur jouw verhaal vertellen? Ga dan op zoek naar unieke items die precies passen bij wie jij bent.

Home page image 02
Très Jolie Wonen

Hét platform voor wooninspiratie

Recente blog artikelen

Het hergebruiken van houten schuttingen
Heb je een oude houten schutting? In dit artikel lees je alles over het hergebruiken van een oude schutting. Dit hout kun je namelijk gewoon nog gebruiken.
Hoe mix en match je een zwart vloerkleed?
Heb je een zwart vloerkleed? Dan wil je deze natuurlijk leuk mogelijk mixen in je interieur. In dit artikel lees je alles over hoe je een zwart vloerkleed mixt en matcht.

Explore