Trends voor servies in huis

Samenvatting Artikel

Servies

Het leukste servies voor in huis gezocht? Denk eens aan deze trends!

Zoek je het leukste servies voor in huis? Wij zochten uit wat de nieuwste serviestrends zijn en hebben deze in dit artikel voor je op een rijtje gezet. Er zijn diverse soorten serviessets die momenteel helemaal in zijn en naar verwachting ook zullen blijven. Ben jij al nieuwsgierig? Lees snel verder voor onze trends in huis en kies jouw favoriete trend uit.

Retro servies

Retro servies is helemaal in. Hierbij kun je denken aan kleurrijke borden en bekers met een jaren 70 kleurenpalet. Bij de bekers lopen de kleuren vaak in elkaar over. Ook wordt hierbij veel gebruik gemaakt van keramiek. De borden zijn vaak dikker en in een kleur. Toch komen er ook borden voor waarin de kleuren in elkaar overlopen. Retro servies kun je leuk combineren met gouden of zilveren bestek. Je zet er sowieso altijd echte eyecatchers mee op tafel. 

Organisch servies

Organisch servies was vorig jaar al on trend en dit blijft nog even zo. Hierbij kun je denken aan serviezen in aardetinten en natuurlijke vormen. Handgemaakte serviezen zijn nog populairder. Helemaal als het servies gecombineerd wordt met mooi bestek, zoals bestek van koper. Je kunt een natuurlijk servies op tafel aanvullen met accessoires in diverse natuurlijke tinten of natuurlijke elementen. Denk aan bloemen, takken, mos of andere elementen. Zo creëer je een mooi geheel. 

Luxe servies

Luxe servies is al een tijdje een trend en dit zal tevens zo blijven. Bij luxe servies kun je denken aan serviessets die goed bij elkaar passen en niet zouden misstaan in een luxe hotel of chique restaurant. Om een mooi geheel te creëren, vul je je tafel aan met luxe accessoires. Denk aan een design vaas met een groot boeket en prachtige servetten. Je kunt veel luxe servies in verschillende winkels kopen of online bestellen. Hiermee kun je jouw tafel perfect aankleden, zodat ook jij een luxe uitstraling in huis hebt.

Porseleinen servies

Een andere leuke trend is porseleinen servies. Dit is een speciale vorm van keramiek die al honderden jaren oud is. En nog steeds is dit servies zeer populair. Met porseleinen servies creëer je een authentieke sfeer en zal eten en drinken een ware beleving worden. Er zijn diverse soorten en maten porseleinen servies verkrijgbaar, waardoor je altijd snel zal vinden wat je zoekt. 

Welk servies kies jij?

Weet jij al voor welk servies je kiest? Of je nu gaat voor retro servies, organisch servies, luxe servies of porseleinen servies, het tafelen zal er bij jou zeker op vooruit gaan. Er is niets leuker dan heerlijk tafelen met het mooiste servies. Bekijk eens een interieurwebshop voor prachtig servies of ga eens langs een speciale servieswinkel. Je kunt uiteraard ook voor meer inspiratie op Instagram en Pinterest kijken. Wil je meer lezen over servies en interieur? Bekijk dan ook eens onze andere blogs voor nog meer interessante weetjes en inspiratie.

 

Home page image 02
Très Jolie Wonen

Hét platform voor wooninspiratie

Recente blog artikelen

Het hergebruiken van houten schuttingen
Heb je een oude houten schutting? In dit artikel lees je alles over het hergebruiken van een oude schutting. Dit hout kun je namelijk gewoon nog gebruiken.
Hoe mix en match je een zwart vloerkleed?
Heb je een zwart vloerkleed? Dan wil je deze natuurlijk leuk mogelijk mixen in je interieur. In dit artikel lees je alles over hoe je een zwart vloerkleed mixt en matcht.

Explore