De mooiste design vazen

Samenvatting Artikel

De mooiste design vazen feature image 02

De mooiste design vazen gezocht? Lees snel dit artikel!

Zoek je de mooiste design vazen? Dat begrijpen we maar al te goed, want ook wij worden vrolijk van mooie bloemen. Al helemaal als deze ook nog eens in een prachtige vaas staan. Bij een mooi boeket hoort een echte design vaas, zodat jouw boeket geheel tot zijn recht komt. Maar welke soorten design vazen zijn er allemaal? Wij hebben de mooiste vazen voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek de mooiste design vazen!

De (gekleurde) glazen vaas

Onder de mooiste design vazen is de glazen vaas een populair item. En dan bedoelen we met name gekleurde glazen vazen in het blauw, groen, roze of geel. Deze ga je steeds meer terugzien in het interieur. Een glazen vaas is de ideale toevoeging aan je interieur en past bij vrijwel iedere woonstijl. Kies voor een grote glazen design vaas in een aparte vorm of plaats meerdere kleine glazen vaasjes naast elkaar.

De marmeren vaas

De marmeren vaas is een van de mooiste design vazen en helemaal van nu. In werkelijk elk interieur staat deze vaas prachtig. Misschien ben je dol op marmer, maar zie je een marmeren tafel toch als too much. In dat geval is een marmeren vaas een zeer mooie eyecatcher. Deze design vaas is in verschillende varianten verkrijgbaar. Ga voor een lichte marmeren kleur of kies juist voor donker marmer als je een wat stoerdere interieurstijl hebt.

De zwarte design vaas

En wat dacht je van een zwarte design vaas? Dit is een zeer populaire vaas waarbij de zwarte kleur ervoor zorgt dat jouw gekleurde bloemen nog beter zullen uitkomen. Zwart zorgt namelijk voor een stijlvol contrast met felgekleurde bloemen. Natuurlijk kun je er ook een paar mooie bruine veren in plaatsen. Je kunt zwarte vazen in diverse soorten en maten kopen. Jouw favoriet heb je ongetwijfeld snel gevonden. 

Design aardewerk vazen

Met design aardewerk vazen voeg je kleur toe aan iedere ruimte. Plaats ze op de vloer in een opvallende kleur of zet ze op tafel en doe er een groot boeket bloemen in. Deze vazen staan perfect in een bohemian interieur, maar komen ook zeker tot hun recht in een Midcentury modern interieur of een vintage interieur. En het fijne is ook nog dat je enorm veel keuze hebt. 

Gouden design vaas

Gouden design vazen zijn niet meer weg te slaan. Je ziet ze in diverse interieurs terug. Blader een interieurmagazine open en je komt ze meteen tegen. Niet alleen gouden vazen worden veel gezien in het interieur, maar ook gouden accessoires. Denk aan fotolijstjes, haakjes voor handdoeken, kaarsen en nog veel meer. Doe mooie veren of pluimen in je gouden design vaas of kies voor een prachtig boeket droogbloemen. Hiermee heb je een echte eyecatcher in huis.

Dit waren de echte toppers onder de design vazen. Heb jij jouw favoriet al gevonden? Vertel het ons! Lees ook eens onze andere artikelen over interieur, waar je nog veel meer inspiratie kunt vinden.


Home page image 02
Très Jolie Wonen

Hét platform voor wooninspiratie

Recente blog artikelen

Het hergebruiken van houten schuttingen
Heb je een oude houten schutting? In dit artikel lees je alles over het hergebruiken van een oude schutting. Dit hout kun je namelijk gewoon nog gebruiken.
Hoe mix en match je een zwart vloerkleed?
Heb je een zwart vloerkleed? Dan wil je deze natuurlijk leuk mogelijk mixen in je interieur. In dit artikel lees je alles over hoe je een zwart vloerkleed mixt en matcht.

Explore